Продавець RMNT - ЗАПЧАСТИНИ ПОБУТ розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3014 відгуків

На жаль, зараз ми не можемо швидко обробляти замовлення та повідомлення, т.к. на даний момент за графіком у нас неробочий час. Ми зв'яжемося з вами пізніше.

+380 (98) 466-59-08
RMNT- ЗАПЧАСТИНИ ПОБУТОВОЇ ТЕХНІКИ
Кошик
-20%

Термометр для духовки 20TM44, MT23D43L100-500C (0-500°С)

935 ₴

748 ₴

  • В наявності
  • Код: 21.20TM44
Термометр для духовки 20TM44, MT23D43L100-500C (0-500°С)
Термометр для духовки 20TM44, MT23D43L100-500C (0-500°С)В наявності
935 ₴748 ₴
+380 (98) 466-59-08
+380 (98) 466-59-08
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Стан: нове
Сумісність: Універсальний
Призначення: для гриління і барбекю
Вид: Механічний
Перегляд бджолоїдка: вбудований
Діапазон температур: 0... + 500 градусівC
Одиниці виміру: Градуси Цельсія
Ціна поділу: 10 градусів
Діаметр виміряного блоку: 40 мм
Діаметр зонда (щупа): 8 мм
Довжина зонда (щупа): 104 мм
Діаметр гільзи: 10 мм
Довжина гільзи (монтажна): 100 мм
Різьба гільзи: 1/2"
Матеріал: Нержавіюча сталь
Кількість одиниць, шт: 2 шт.
Комплектація: Термощуп - 1 шт., гільза монтажна - 1 шт.
Країна-вивідувач товару: Китай
Особливість: Штировий з різьбленням

 Термометр для парфумів 20TM44, MT23D4L100-500C (0-500 °С).

Для належного приготування їжі або для чіткого слідування
Настанови щодо рецепту використовуються термометрами.
Вони дозволяють контролювати температуру як у камері духового
Ця шафа, як і всередині продукту, що готується (термометри з бджолоїдами).
Всі ці прилади розрізняються за пристроєм і принципом дії і
застосовуються за допомогою методу приготування їжі (в духовій шафі,
на грилі, у тандирній печі, сковороді, пароконвоматі тощо.

Існують такі види термометрів, як механічні та електронні.
Хоч вони виконують однакову задачу - виміряти температуру, але
Кожен має свої переваги й недоліки.

Механічні в силу простої конструкції прості і зручні в
Використання, але короткочасні. Принцип стандартної роботи
механічний термометр полягає в застосуванні пластин з
2 метали, які деформуються під дією температури і
приводить стрілку циферблата або табло в рух.
Також є термощупи з зондом, заповненим газом. Під впливом
Температура відбувається розширення газу в камері зонда і створюється
тиск на мембрану або інший елемент конструкції, які також
Вони приводять стрілку в рух.
Термощупи можуть бути повноцінним датчиком в робочій камері і давати
безпосередня інформація про температуру всередині страв і всередині самої
камери, так само мати періодичний метод роботи - ручне вимірювання по мірі
Готування їжі. Так само є варіанти, де вимірний блок знаходиться
зовні, а щуп всередині.

Електрони (цифрові) термометри - це маленькі електронні пристрої,
які мають вищі швидкість і точність вимірів, а також
має розширений функціонал. Серед додаткових функцій
Можливо, є функція таймера, сповіщення звукового сповіщення, налаштування режимів і пр.
У більшості з них є прилади виносного типу з жаропрочним
Проводом і щупом.

Виходимо з ладу для таких пристроїв не рідкісна річ, і для цього є кілька причин:

- Неправильна експлуатація.
- порушення цілісності елементів конструкції;
- збільшення погрішності вимірювань;
- механічні пошкодження

Якщо ваш термометр прийшов в непридатність або погіршилися показники вимірів,
то найкращим вибором буде заміна на новий, щоб продовжувати і надалі
Затишно і правильно готувати їжу. 

Використовується в модлях:
Широкого застосування.
Характеристики
Основні атрибути
СтанНове
Інформація для замовлення
  • Ціна: 748 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner